REINÆRDT Deuren bv

REINÆRDT Deuren bv
 • MARKTLEIDER In Nederland, door het meest complete pakket utiliteits- en woningbouwdeuren. Door onze eigen engineerafdeling,gekoppeld aan flexibele productiemogelijkheden, alles in eigen beheer, zijn we gespecialiseerd in complexe werken en leveren w
 • COMBINATIE PROJECTEN Combi projecten in 1 complete opdracht dus niet meer met verschillende disciplines om de tafel maar 1 gesprek en 1 opdrachtafhandeling.
 • ONTZORGEN De klant ontzorgen door zorg te dragen/verantwoordelijk te zijn voor: “de passende oplossing voor het gat in de muur”. Met andere woorden adviseren van het juiste product, leveren van deur, kozijn, hang- sluitwerk, montage ervan en een ond

REINÆRDT Deuren bvMet de productie van bijna een half miljoen deuren en montagekozijnen per jaar is REINÆRDT Deuren bv één van de grotere fabrikanten in Europa. In 25 jaar tijd heeft het bedrijf uit het Overijsselse Haaksbergen zich in Nederland ontwikkeld tot een specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van maatwerkdeuren en -kozijnen voor uiteenlopende utiliteits-, combi- en woningbouwprojecten. Met kwalitatief hoogwaardige en speciale deuren (brand-, geluid-, inbraak werend) en kozijnen in meer dan 10.000 verschillende uitvoeringen biedt REINÆRDT haar opdrachtgevers een entree naar onbegrensde mogelijkheden. Dankzij de eigen engineerafdeling, gekoppeld aan de flexibele productiemogelijkheden, is REINÆRDT in staat oplossingen te bieden waar veel anderen moeten afhaken. De door ons geleverde diensten kunnen o.a. bestaan uit 3 concepten: concept 1: leveren van de deuren, concept 2: leveren van de deuren en montage, concept 3: leveren van de deuren met kozijn, montage en hang en sluitwerk. Van de totale productie wordt 70% afgezet in de Nederlandse utiliteits-,combi-, en woningbouw, terwijl de andere 30 % bestemd is voor de export. Behalve naar Duitsland vinden de deuren en kozijnen van REINÆRDT hun weg naar projecten in landen als Rusland, Turkije, Hongarije, Polen en Japan. REINÆRDT is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. En natuurlijk produceren en ondernemen we duurzaam.

Referenties van REINÆRDT Deuren bv

 • Hoofdgebouw TNT Hoofddorp

  Hoofdgebouw TNT Hoofddorp

  Bij het TNT Green Office wordt op alle fronten rekening gehouden met de bijdrage aan de duurzaamheidseisen. GreenCalc+ van minimaal 1000.

 • Woontoren New Babylon Den Haag

  Woontoren New Babylon Den Haag

  New Babylon City Tower, 142 meter hoog, 44 verdiepingen.De nieuwe hotspot in Den Haag, complex met internationale allure.

 • Nieuwbouw Isala klinieken Zwolle

  Nieuwbouw Isala klinieken Zwolle

  De Isala klinieken in Zwolle zijn het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland

Hier vindt u REINÆRDT Deuren bv

Bezoekadres
REINÆRDT Deuren bv
Nijverheidsstraat 1
7482 GZ Haaksbergen
Tel: +31 53 57 357 35
Email: verkoop@reinaerdt.nl

Postadres
REINÆRDT Deuren bv
Postbus 32
7480 AA HAAKSBERGEN
br /> Website: www.reinaerdt.nl