Weekamp Deuren

Weekamp Deuren
 • Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren.
 • De combinatie van massaproductie en maatwerk in enkele stuks is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.
 • Wij putten uit meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur.

Weekamp DeurenWeekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren. Wij putten uit meer dan 33 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Daarmee zijn wij in staat om voor iedere situatie een hoogwaardige oplossing te bieden. Onze deuren vinden hun weg naar zowel de seriematige als de individuele nieuwbouw, maar ook naar de grootschalige woningrenovatie en de renovatie van beschermd stadsgezicht. De combinatie van massaproductie en maatwerk in enkele stuks is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf. Weekamp levert alle denkbare modellen deuren inclusief alle bewerkingen, beglazing, hang- en sluitwerk en aflak. Volledig afhangklaar dus. Daarnaast is het mogelijk om digitaal in te meten op locatie en de afmontage van de deuren te verzorgen. De deuren voldoen aan alle bouweisen uit het Bouwbesluit en kunnen geleverd worden onder GND garantie. Weekamp is koploper op het gebied van deuren van FSC-hout en Accoya. Bovendien is Weekamp constant op zoek naar duurzame oplossingen, voor bijvoorbeeld passiefhuizen.

Referenties van Weekamp Deuren

 • Living DoorsŪ

  Living DoorsŪ

  Weekamp heeft een uitgebreide collectie paneelbinnendeuren Living DoorsŪ, geschikt voor diverse interieurstijlen

 • Glasopties

  Glasopties

  De Living DoorsŪ collectie heeft deuren met diverse glasopties, waaronder ook mooie glas in lood ontwerpen.

 • Weekamp Deuren; Duurzaam Vooruit.

  Weekamp Deuren; Duurzaam Vooruit.

  Weekamp is voorloper op het gebied van FSC producten en is constant op zoek naar duurzame oplossingen.

Hier vindt u Weekamp Deuren

Bezoekadres
Weekamp Deuren B.V.
Archimedesstraat 10
7701 SG Dedemsvaart
Tel: 0523-62-53-00
Email: info@weekampdeuren.nl

Postadres
Weekamp Deuren B.V.
Postbus 122
7700 AC Dedemsvaart

Website: www.weekampdeuren.nl