USP
Ruim 85 jaar ervaring in het maken van houten deuren van hoge kwaliteit, welke standaard worden geleverd met een vlakke verbinding. Compleet assortiment van zowel binnen- als buitendeuren tegen een uiterst scherpe prijsstelling. Naast de fabricage van grote partijen zijn wij gespecialiseerd in maatwerk t.b.v. speciale projecten of individuele wensen.

Java Deurenfabriek B.V. maakt al ruim 85 jaar houten buiten- en binnendeuren en is daarmee de oudste deurenfabriek van Nederland. Naast de vestiging in Velsen-Noord hebben wij ook moderne productiefaciliteiten in Indonesië en Tsjechië. Wij bieden een uitgebreid assortiment buitendeuren, zowel voor- als achterdeuren, tuin- en balkondeuren, (paneel) binnendeuren

en stapeldorpeldeuren. Onze houtkeuze en- behandeling staan garant voor deuren van hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijsstelling. Wij leveren onze deuren standaard met een vlakke verbinding zonder verdoezelnaden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Java Deurenfabriek BV onderschrijft een verantwoord en sociaal bosbeleid en is KOMO gecertificeerd. Java Deurenfabriek B.V.

maakt al ruim 85 jaar houten buiten- en binnendeuren en is daarmee de oudste deurenfabriek van Nederland. Naast de vestiging in Velsen-Noord hebben wij ook moderne productiefaciliteiten in Indonesië en Tsjechië. Wij bieden een uitgebreid assortiment buitendeuren, zowel voor- als achterdeuren, tuin- en balkondeuren, (paneel)binnendeuren en stapeldorpeldeuren.

Contactgegevens

Showroom
Java Deurenfabriek B.V.
Leeghwaterweg 35
1951 NA Velsen-Noord
Tel: 0251 – 229 117
Email: berend@java.nl

Postadres
Java Deurenfabriek B.V.
Postbus 44
1950 AA Velsen-Noord

Website
http://www.java.nl