Reinaerdt staat voor kwaliteitsproducten, expertise en betrokkenheid met zijn opdrachtgevers. Oftewel: Reinaerdt staat voor deuren.

Reinaerdt: specialist in binnendeuren voor gebouwen van morgen
Reinaerdt produceert de meest geschikte deuren voor de gebouwen van morgen. Maar liefst 250.000 deuren op jaarbasis. Dat doen we op twee verschillende productielocaties van in totaal 50.000 vierkante meter in Nederland en Duitsland. Met een team van 220 specialisten. Wie kiest voor een deur van Reinaerdt, kiest voor een product op maat. Geproduceerd door een team dat is ingericht op verantwoordelijkheden, niet op taken. Onze oplossingen zijn het resultaat van een sterke focus op vakmanschap en innovatie. Oplossingen waarvoor wij de volle verantwoordelijkheid dragen en die altijd in samenspraak met de opdrachtgever tot stand komen.

Producent van efficiƫnt maatwerk in deuren
Door de jaren heen heeft Reinaerdt zich ontwikkeld tot een producent, die elke deur uniek op industriƫle wijze vervaardigt. Gemiddeld 4500 deuren per week. Om een foutloos bouwproces te garanderen, draagt Reinaerdt al in een vroeg stadium zorg voor de beoordeling en uitwerking van zowel simpele als complexe vraagstukken. We helpen de architect, aannemer en opdrachtgever aan maatwerkdeuren. Computergestuurd geproduceerd, afgestemd op uw wensen en eisen. Daarmee halen we het maximum uit mens en machine en brengen we de doorlooptijd terug naar een minimum, met veel persoonlijke aandacht.

Reinaerdt de totaalleverancier van binnendeuren
Als serviceverlener voor het complete traject is Reinaerdt naast producent ook totaalleverancier. We zijn inzetbaar in het gehele proces, van ontwerp tot en met montage, van deur tot kozijn. We leveren voor ieder vraagstuk de juiste dienst, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, met kwaliteit als constante factor. Al onze deuren voldoen ruimschoots aan de hoogst geldende Europese normen, voor zowel kwaliteit als duurzaamheid, en worden geleverd met garantie en certificaat.

Contactgegevens

Bezoekadres
Reinaerdt Deuren
Nijverheidsstraat 1
7482 GZ Haaksbergen
Tel: +31 53 57 357 35
Email: info@reinaerdt.nl

Website
http://www.reinaerdt.nl