USP
Innovatief en toonaangevend op het gebied van houten binnendeuren en buitendeuren. Weekamp Deuren combineert massaproductie met maatwerk in enkele stuks. We putten uit meer dan 40 jaar ervaring en er wordt geproduceerd met geavanceerde apparatuur.

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren. Wij putten uit meer dan 33 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Daarmee zijn wij in staat om voor iedere situatie een hoogwaardige oplossing te bieden. Onze deuren vinden hun weg naar zowel de seriematige als de individuele nieuwbouw, maar ook naar de grootschalige woningrenovatie en de renovatie van beschermd stadsgezicht. De combinatie van massaproductie en maatwerk in enkele stuks is dan ook een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

Weekamp levert alle denkbare modellen deuren inclusief alle bewerkingen, beglazing, hang- en sluitwerk en aflak. Volledig afhangklaar dus. Daarnaast is het mogelijk om digitaal in te meten op locatie en de afmontage van de deuren te verzorgen. De deuren voldoen aan alle bouweisen uit het Bouwbesluit en kunnen geleverd worden onder GND garantie. Weekamp is koploper op het gebied van deuren van FSC-hout en Accoya. Bovendien is Weekamp constant op zoek naar duurzame oplossingen, voor bijvoorbeeld passiefhuizen.

Weekamp is in 35 jaar uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse deurenfabrieken, met ruim 350 medewerkers en productielocaties in Indonesië en Tsjechië. Wij richten ons op de productie van houten binnen- en buitendeuren voor de woningbouw. Van snelle levering uit voorraad tot maatwerk en het inmeten en geruisloos plaatsen op de bouwlocatie. In ons uitgebreide assortiment hebben wij o.a. voordeuren, paneelbinnendeuren, balkon- en terrasdeuren, vlakke plaatdeuren en ramen. Ons motto weerspiegelt ons marktgerichte innovatieve karakter: Weekamp Deuren, duurzaam vooruit!

Contactgegevens

Bezoekadres
Weekamp Deuren B.V.
Archimedesstraat 10
7701 SG Dedemsvaart
Tel: 0523 – 625 300
Email: info@weekampdeuren.nl

Postadres
Weekamp Deuren B.V.
Postbus 122
770 AC Dedemsvaart

Website
http://www.weekampdeuren.nl