USP
Deurenfabriek Suselbeek gevestigd te Varsseveld, producent van harthouten en samengestelde buitendeuren. Deurenfabriek Suselbeek, levert seriematige kwalitatieve buitendeuren uitsluitend aan de timmerindustrie. Deurenfabriek Suselbeek is een flexibele organisatie met een no- nonsens mentaliteit en een rijke traditie aan jarenlang vakmanschap.

Deurenfabriek Suselbeek is een flexibele organisatie met een no-nonsens mentaliteit en een rijke traditie van jarenlange vakmanschap. De ruim 70 ervaren vakmensen en de aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding maken Deurenfabriek Suselbeek tot een betrouwbare en concurrerende leverancier. Deurenfabriek Suselbeek is meer dan 90 jaar jong en van origine een aannemersbedrijf.

In de beginjaren ’50 startte Suselbeek naast het aannemersbedrijf een timmerfabriek die houtproducten vervaardigde voor collega aannemers. Vanuit de timmerfabriek heeft Deurenfabriek Suselbeek zich gespecialiseerd in de fabricage van een breed assortiment aan houten buitendeuren. De combinatie van ordergerichte enkele-seriematig deurenproductie

maken Deurenfabriek Suselbeek tot een ketenpartner in de industrie. Deurenfabriek Suselbeek is een flexibele organisatie met een no-nonsens mentaliteit en een rijke traditie van jarenlange vakmanschap. De ruim 70 ervaren vakmensen en de aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding maken Deurenfabriek Suselbeek tot een betrouwbare en concurrerende leverancier.

Contactgegevens

Bezoekadres
Suselbeek B.V. Deurenfabriek
Terborgseweg 17
7065 AA Sinderen
Tel: 0315 – 242 541
Email: suselbeek@suselbeek.nl


Website
http://www.suselbeek.nl